Mijn aanpak

Met Excitans Enterprise Services wil ik basisproducten ontwikkelen om daarmee veranderingen binnen organisaties beter te faciliteren. Daarbij ga ik er van uit dat dit soort veranderingen beter zullen worden gedragen als deze met en door de medewerkers in de organisatie worden uitgevoerd. Uiteraard is de directie en het management van uw organisatie daarbij wel kader stellend.

Met dit soort basisproducten is er voldoende ruimte om deze te tunen op uw eisen en wensen. Dit levert een dedicated oplossing voor uw organisatie op. Met deze basisproducten hoeft het wiel niet ter plekke uitgevonden te worden, kan er snel gestart worden en kan tevens gestuurd worden op het verkrijgen van een vaste hoge kwalitatieve standaard. Voorbeelden zijn een EPD readiness scan die ik met D&A medical group heb ontwikkeld, maar ook de aanpak van Forugy is een voorbeeld van een dergelijk basisproduct.

In mijn interim management en consulting activiteiten zal ik altijd het doel van de klant primair voor ogen hebben. Hoewel ik erg resultaatgericht ben, zal ik wel zorgdragen voor voldoende vertrouwen bij de verschillende stakeholders. Klanten en collega’s zien mij dan ook vooral als een bruggenbouwer, maar wel één die weet hoe hij zo snel mogelijk de overzijde weet te bereiken. Hierbij heb ik openheid, respect en integriteit hoog in het vaandel staan.