Mijn werkgebied

Sinds 2006 ben ik actief in de zorg en dan met name binnen academische, topklinische en algemene ziekenhuizen. Daar houdt ik me als interim manager en/of management consultant, met name bezig met professionalisering van de besturing van zorg-ICT, IT service management (ITIL) en de functioneel beheer- en ICT afdelingen zelf. Ook houdt ik me bezig met het opstellen van informatiebeleid, ZIS/EPD implementatie(-voorbereiding) en doorontwikkeling, alsmede andere zorgsystemen zoals PACS en eHealth-toepassingen. Hierbij werk ik als associé veel samen met D&A medical group.

Daarnaast ben ik vanaf 2004 actief in de publieke sector, zowel de rijksoverheid als de lokale overheden (gemeenten). Ook hier ben ik als interim manager en/of management consultant actief in de professionalisering van de besturing van ICT en functioneel beheer en ICT-afdelingen. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwerp en implementatie van Shared Service Centra.

Met Forugy houdt ik me, samen met een aantal enthousiastelingen, bezig met allerlei vormen van interactieve beleidsvorming- en implementatie. Daarbij willen we zoveel mogelijk participanten activeren om zowel ideeën te generen als collectief besluiten te nemen. Dit doen we zowel online (met een sociaal platform) als offline. Zie ook een aantal artikelen hierover.